El RACÓ del Gogista

Aquí podeu deixar els vostres missatges, suggeriments, també ho poder fer servir per demanar intercanvi de goigs, comunicar noticies del mon dels goigs, trobades, publicacions de goigs, llocs on altres puguin anar a cercar goigs...

Els comentaris o articles enviats, han de ser SEMPRE respectuosos amb els demés. Quedant subjectes al criteri del moderador la seva publicació o correcció.

1 comentari:

 1. Doncs som-hi! A veure si fem que això es bellugui una mica.
  Soc en Josep Capdevila soci de Gogistes des del 2009. No cal dir que tinc exemplars repetits i que si us interessa l'intercanvi podeu posar-vos en contacte a l'adreça que clou aquest escrit. Però el que m'interessa també, i molt, és trobar algun goigs que es cantés a la mil·lenària església de Sant Pere de SORA (Osona. Bisbat de Vic) No hi ha manera de trobar-ne cap. Ni tan sols referències de que n'existís algun. Tan de bo algú em pugui donar una bona notícia.
  A més de col·leccionar goigs treballo les músiques i en faig petits arxius sonors perquè es puguin sentir les melodies. Són, la majoria, arxius en format midi que no tenen massa qualitat de so però serveixen per fer-se una idea de la tonada. Alguns es publiquen en format mp3 que ja fan de més bon escoltar.
  Tots (més de mil) els podreu escoltar a l'adreça url: http://www.rostoll.cat/obaga/Faristol/Goigs/Index.htm i alguns també a http://goigderomanic.blogspot.com.es
  Apa, doncs, salut i goigs!

  Josep Capdevila Sanitjas
  "Els Goigs d'Obaga"
  www.rostoll.cat/obaga
  obaga@rostoll.cat
  Sant Quirze de Besora

  ResponElimina